Clear Lake City Community Association, Inc. TRUSTEE WORKSHOP AGENDA AUGUST 11, 2012

PLEASE NOTE: THIS IS A TRUSTEE WORKSHOP FOR TRAINING PURPOSES ONLY

THE PUBLIC IS INVITED; HOWEVER, NO COMMENTS OR QUESTIONS ARE PERMITTED FROM THE PUBLIC SINCE NO PUBLIC BUSINESS TO BE CONDUCTED!

NO PUBLIC BUSINESS WILL BE CONDUCTED AT THIS WORKSHOP

9:00 A.M. Ms. Toppin Introductions – This workshop is for the benefit of the CLCCA

Board of Trustees in the administering of their duties and

responsibilities. Please, no comments or questions from the public

during the multiple presentations to the Board of Trustees.

9:05 A.M. Mr. Canady Financial (30 Min)

9:35 A.M. Mr. Swerdlin Review selected portions of the Open Meetings Act Code 551

(OMA) & OMA 2012 Handbook, Robert Rules of Order, Texas Business Organization Code (BOC), Certificate of Formation

[Articles of Incorporation] (55 Min)

10:30 A.M. Mr. Brady Insurance (20 Min)

10:50 Break (10 Min)

11:00 A.M. Mr. Jordan Legal (30 Min)

11:30 A.M. Ms. Stroud End of FY Closeout, Check Registries, and Asset Management

(45 Min)

12:15 P.M. Dismissal